As part of Project Rainbow, departments with close work interactions were grouped closer to one another to facilitate smoother work communications and discussions. Adopting an open-space office concept, the new office design encourages teamwork and inter- and intra-department communications, which in turn generates greater camaraderie amongst employees. An internal staircase was also built to facilitate ease of movement across the three floors.

In addition, the open plan at the new office provides breakout spaces where colleagues can meet for discussions and brainstorming sessions. Elements of new technology, such as Smart TVs in meeting rooms that support video conferencing, as well as Follow-Me-Print in printers, also provide greater convenience to employees.

To celebrate the move, a breakfast office-warming party was held which provided staff the opportunity to know their new office neighbours better.